Ipari alkalmazások

Egyre több terméket gyártanak iparosított módon. Ebből a célból minden ipari vállalatnak nagyszámú ipari polcra van szüksége a termékek elhelyezéséhez, valamint egy szigorú tárolási rendszer kialakításához a gyors hozzáférés érdekében.
E célból minden nagy és kis volumenű folyamatnak tökéletesen összehangolt módon kell működnie. A raktárra mindig különös figyelmet fordítunk. A megfelelő ipari polcok kiválasztása és elrendezése döntő szerepet játszik a folyamatban.

Számos árucikk esetében a klasszikus polc használata a legjobb megoldás. A legtöbb esetben azonban érdemes egy polcot a pontos igényekhez igazítani a hely jobb kihasználása és a folyamatok egyszerűsítése érdekében. Hosszú áruk, illetve különösen nehéz és terjedelmes áruk tárolására a karos állványok különösen alkalmasak. Ez a polctípus IPE oszlopokból áll, amelyek egyik vagy mindkét oldalukon tartókarokkal vannak ellátva. A teher ezeken a karokon nyugszik.

A karos állványrendszer alkalmas gépekkel történő rakodásra, ezért tökéletes ipari állványrendszert jelent acéltermékek és egyéb rendkívüli hosszúságú áruk számára.

Kapcsolat